Ivan Krstanović probio mrežu Rijeke, ali stvarno!
Foto - Screenshot

Zanimljiva situacija

Ivan Krstanović probio mrežu Rijeke, ali stvarno!

M. Šljivak

Iskusni bh. napadač i član Slaven Belupa Ivan Krstanović (39) uspio je danas udarcem s 11 metara probiti mrežu ekipe Rijeke u pobjedi svog tima od 2:1 u duelu 14. kola HNL-a.

Ivan Krstanović s 39 godina rešeta mreže u društvu najboljih hrvatskih klubova. Protiv Rijeke danas je postigao prvi pogodak sezone.

O ovom pogotku će se dugo pričati. Dosuđen je penal za Slaven Belupo, a Krstanović kao najiskusniji namjestio je loptu na 11 metara.

Uslijedila je zanimljiva situacija. Njegov udarac je probio mrežu i Krstanović je usprkos protestima igrača Rijeke proslavio pobjednički gol za svoj tim.

Sudija je naravno provjerio šta se tačno desilo. Pregledom je utvrđeno da je pogodak regularan, a problem je bila mreža koja je na jednom mjestu pukla.

Snažni udarac Ivana Krstanovića bio je dovoljan da je dovrši. Lopta je probila mrežu i legendarni napadač se može hvaliti da je barem jednom u karijeri udarcem pokidao mrežu.

Oglasi

OVDJE pogledajte ovaj udarac iskusnog 39-godišnjeg napadača.

Ivan Krstanović je rođen u Tomislavgradu 1983. godine i u ekipi Tomislava počeo je profesionalnu karijeru.

Kao 21-godišnjak odlazi u ekipu Drinovci, a zatim i u Posušje gdje je zablistao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine s 25 pogodaka u 48 nastupa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Potom je krenula hrvatska avantura. 2008. godine prešao je u Zagreb, a igrao je potom za Dinamo, Rijeku i Zadar.

Sedam godina kasnije vratio se u BiH. Potpisao je za Široki Brijeg, a od 2017. godine je ponovo u HNL-u gdje je dvije godine igrao za Lokomotivu, a zatim je potpisao za Slaven Belupo.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
pocijepane su i oci komemtatoru
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi