Borac predstavio novo pojačanje, dolazi iz ljubljanske Olimpije

Lagundžić potpisao

Borac predstavio novo pojačanje, dolazi iz ljubljanske Olimpije

E. Škorić

Nakon Sergeja Dojčinovića, koji se vratio kući, FK Borac je predstavio još jedno pojačanje, a radi se o Ivanu Lagundžiću.

Lagundžić je rođen u Zagrebu 14. juna 1999.godine, a tokom karijere je, osim Olimpije, nastupao za Hrvatski dragovoljac, Lokomotivu, HAŠK Zagreb, Špansko i Kustošije.

"Velika mi je čast što stižem u redove banjalučkog Borca. Očekujem da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve tokom proljećnog dijela sezone. Znam da je Borac među kandidatima za osvajanje trofeja i daću sve od sebe da sa svojim novim saigračima ispunimo taj cilj. Upoznat sam i sa Premijer ligom BiH. Smatram da je liga veoma zahtjevna i da su ekipe izjednačene. Spreman sam za novi izazov", rekao je Lagundžić.

"Znam da je floskula i da su navijači to čuli hiljadu puta, ali moj cilj je da svaki put ostavim srce na terenu i dam svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila dobar rezultat. To je ono što mogu da im obećam. Potrudiću se da ostavim dobar utisak, da me navijači zavole zbog borbenosti i srčanosti. Na meni je da se dokažem i da pokažem da imam kvalitet da nosim dres Borca", dodao je Lagundžić.

23-godišnji desni bek je u Prvoj ligi Slovenije za Olimpiju upisao samo jedan nastup, a u Borac dolazi bez odštete.

Protekle sezone je u Hrvatskoj odigrao 21 utakmicu za Kustošiju u 2. HNL. Pokušaće tokom zime da se spremi, te da se nametne u timu Banjalučana koji s puno ambicija ulaze u drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je na pauzu otišao kao trećeplasirani tim premijerligaške tabele sa 33 osvojena boda i ima šest bodova manje od vodećeg Zrinjskog, te utakmicu više od rivala iz Mostara.

Cilj kluba ostaje plasman u Evropu, s tim da se u Banjaluci potajno nadaju i tituli.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Po čemu ste zaključili da je pojačanje? Jeste li pratili nastupe? Koliko je utakmica odigrao? Može biti prinova a da li će biti "pojačanje"to treba tek vrijeme pokazati.
5 0
2323
E moj Bogoljube sine neznalico..bjezi dalje od tog kluba jer kako to dovodis pojacanja se vidi da su najbolji igraci Borca Gigovic Kazlagic Mujic Njegomirovic i slicni...Ako je ovaj momak pojacanje koji je odigrao 67.min ako je pojacanje iz Laktasa onda nemamo.komentare na vase uzumanje para za pojacanja...dovedete 10 igraca pa otjerate 12 i tako svaki prelazni rok..jel vi mislite da smo mi ludaci ...NEZNALICE MARS IZ KLUBA VISE I VODITE TA POJACANJA U VASU FILIJALU ..BSK..KOJI ce na silu da udje na ljeto u 1.ligu RS...kod vas nista nije posteno vec samo muljaza bagro jedna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi