"Kontaktirat ću Lendrića, ako ne dobije slobodne papire, moramo ga zaboraviti"

Hrvatski napadač je još u Željezničaru

"Kontaktirat ću Lendrića, ako ne dobije slobodne papire, moramo ga zaboraviti"

A. Čaušević

Ivan Lendrić je ugovorom za FK Željezničar vezan do kraja maja 2021. godine. 

Lendrić se već neko vrijeme povezuje sa transferom u malezijski klub, Melaka United.

U razgovoru za lokalne medije, direktor tog kluba, Datuk Saiful Mat Sapri kazao je da će još neko vrijeme čekati hrvatskog napadača.

"Kontaktirat ću Lendrića da odmah donese odluku. Ako ne dobije slobodne papire, moramo ga zaboraviti", rekao je Mat Sapri.

Ukoliko ne prođe angažovanje Lendrića u Malaka Unitedu će se okrenuti Marku Šimiću koji trenutno nastupa u Indoneziji, a ranije je nosio dres Melake.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odluka će biti donesena u bliskoj budućnosti kada dobijemo garancije da li možemo dobiti Lendrićev potpis ili ne", dodao je Mat Sapri.

Lendrić je sa ekipom Željzničara na pripremama u Međugorju. Bio je i strijelac u pripremnom meču protiv Neuma.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
DATUK, da bi Lendric dobio SLOBODNE PAPIRE, mora HALALITI 30+ milja maraka..tako do fercera kod komsija..dok ih vodi trener koji je tuzio klub za 400+milja maraka..TO JE OK, kopcas DATUCE?
3 8
TSS
Kad osvojimo titulu gorit će grad, kod Vječne vatre će biti sto tisuća ljudi
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi