11

Komentari (11)

ArminA
Kako bi ga pljuno u usta zvaljava , to samo u BiH prolazi da mozes omalovazavati jedan narod pa cak i ako je to slucajno! Sve i jednog koji kaze Srbi,Hrvati i muslimani ja bi ga kaznio drugi put bi pazio sta izgovara! Sta ako nisam musliman a Bosnjak sam ? Onda mene nema nigdje u toj prici ! Bice dobro tek kad svi se pomire i prihvate da smo mi Bosnjaci nacija i da nas ima najvise u drzavi u nasoj drzavi!
MirzaBarucic
To je to kralju, pojasnio si.
ArminA
Mozda su nepismeni ko ce im ga znati. Svaki pismen covjek zna da se nacija sa religijom ne mijesa . Nigdje nisam vidio da Bosnjak kaze : Bosnjaci ,pravoslavci i katolici . Kamo srece da ima cvrsta ruka pa da lupi sakom o sto i da jednom za sva vremena uvede red u ovu drzavu. Bosnjak : musliman,pravoslavac iii katolik . Jedna drzava bez unutarnjih granica ,jedan narod .
Zrinja1905
Tri naroda!Za zajednicko dobro ,ostalo mozes samo sanjati
zire10
strumfovi se kleli u njega sad na aparatima
Mostar
Pripremite se gube drugo kolo ima da vas karamo mamu li vam sk*****u
MirzaBarucic
@Empty: Zamotane, iskrene, časne ... Nisu kurave k'o vaše drolje.
Rizzle84
Neka, prvo da ih mi karamo u prvom kolu pa onda im vi svrsite po sisama xD
kvesic
Možete ga pljuvat kolko hoćete, ali bit će vam glavni igrač ove sezone...
buba
moj mlaco.....Srbi,Hrvati i muslimani....
Saimai1316
Ne ne buba biba,nego uvjek na prvom mjestu su oni najmnogobrojniji a to su Bosnjaci pa onda manjina bosanski pravoslavci i na kraju bosanski katolici,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.