Ivan Lendrić se vratio u FK Željezničar!

Potpisao ugovor

Ivan Lendrić se vratio u FK Željezničar! · Zvanično

E. Čaušević

Ivan Lendrić je nakon prvog dijela sezone Premijer lige BiH odlučio napustiti mostarski Zrinjski.

Ovaj 28-godišnji napadač je nakon prvog dijela sezone odlučio sporazumno raskinuti saradnju s Plemićima, ali će ostati u Premijer ligi BiH jer se vraća u bivši klub.

Lendrić je danas zvanično potpisao ugovor sa ekipom Željezničara za koju je s dosta uspjeha igrao prije nekoliko godina. Pregovori su trajali nekoliko sedmica, a na kraju su Lendić i Željo uspjeli postići dogovor, te ćemo ovog napadača gledati na Grbavici u narednom periodu.

On je u prvom dijelu sezone za Zrinjski odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i uspio je postići šest golova. Na Grbavicu stiže umjesto Sulejmana Krpića koji je nedavno napustio Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lendrić je ponikao u dresu Hajduka, a pored Zrinjskoj i Željezničara još je nastupao za Zulte Waregem, Lokomotivu, Kapfenber, Sudtirol, Celje, Milsami, APK, Lens, Olimpiju i Hermannstadt.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Realno nije los napadac,ali Sulejman je bolji od njega ..
12 1
19211921
da se vrati u pravu formu i zabijat ce on, ne zaboravlja se to
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi