Željezničar pronašao štopera?

Kosorić blizu povratka na Grbavicu

Željezničar pronašao štopera? · Saznajemo

A. Beganović

Trenutno drugoplasirana ekipa premijerligaške karavane, FK Željezničar, u drugi dio sezone najvjerovatnije će ući jača za Aleksandra Kosorića.

Nakon što je Grbavicu napustio Enes Sipović bilo je jasno da će iz stručnog štaba Željezničara krenuti u potragu za novim rješenjem na stoperskoj poziciji.

A, potraga, bar kako sada stoje stvari i kako SportSport.ba nezvanično saznaje nije dugo trajala.

Naime,prema još uvijek neslužbenim informacijama dogovor s Plavima postigao je iskusni 32-godišnji Aleksandar Kosorić koji je svojevremeno bio kapiten Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do realizacije transfera, kako SportSport.ba saznaje, ostalo je još samo da Kosorić raskine ugovor sa Balzanom s tim što prema izvorima bliskim samom fudbaleru, problema po tom pitanju ne bi trebalo biti.

Osim za Balzan i Željezničar iskusni štoper je nastupao za bijeljinski Radnik, latvijski Spartaks s kojim je bio i prvak te zemlje, jedno vrijeme je bio i u iračkom Erbilu, nastupao je za srbijanske klubove Partizan, Rad i Radnički, a karijeru je počeo u Slaviji iz Istočnog Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hRASNICArULES
Ovaj prelazni rok u Želji ce biti jedan od najboljih zadnjih par godina - Lendric, Kosoric, Franic, Jovanovic, Obradovic, Zakaric uz ovo sada prava šampionska ekipa a tek Štilić
13 8
sema
Trebali su vratit nekog od 45 godina... Imamo li mi ikakav j...i skauting....
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi