Ivan Sesar potpisao za FK Tuzla City

Dolazi kao slobodan igrač

Ivan Sesar potpisao za FK Tuzla City · Zvanično

Ivan Sesar i definitivno se vratio u Premijer ligu BiH.

Ovaj bivši reprezentativac BiH je početkom godine raskinuo ugovor sa rumunskim Voluntarijem, a kako u međuvremenu nije našao novi inostrani angažman, uslijedio je poziv iz Tuzla Cityja koji je i prihvatio.

Nakon što je stavio paraf na ugovor do kraja sezone, Sesar je istakao da mu je zadovoljstvo što je došao u uređen klub kao što je Tuzla City i da je prilikom pregovora presudila korektnost Azmira Husića, a već danas će se staviti na raspolaganje treneru Mirzi Varešanoviću.

S druge strane, zadovoljstvo nisu skrivali ni u Tuzla Cityju. Uvjereni su kako se radi o igraču koji će svojim kvalitetama značajno unaprijediti kvalitet momčadi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo imali namjeru dovoditi još jednog veznjaka, ali imajući u vidu Ivanove kvalitete, morali smo reagovati kada smo vidjeli da je slobodan", kazao je Azmir Husić.

U našoj zemlji Sesar je ranije igrao još za Sarajevo i Široki Brijeg, a okušao se još i u Rumuniji, Finskoj, Slovačkoj, Turskoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi