Ivan Stanić se razišao sa Fremad Amagerom

Istekao mu ugovor, priznaje da već ima ponuda

Ivan Stanić se razišao sa Fremad Amagerom

Samir Mlaćo

Bh. internacionalac Ivan Stanić i zvanično se razišao sa danskim Fremad Amagerom.

Fremad je ove sezone ciljao prvo mjesto i plasman u elitni rang, no nakon pauze zbog pandemije koronavirusa nije pružao kvalitetne partije, te je jasno da sada od toga nema ništa.

Jasno je da se očekuju i promjene u igračkom kadru, a Stanić na kraju ipak nije postigao dogovor sa čelncima ovog kluba.

"Ugovor mi je istekao, nismo se dogovorili za nastavak saradnje i sada se okrećem novim izazovima. Klubu, navijačima i bivšim saigračima zaista želim sve najbolje. Proveo sam dvije sjajne godine, bilo je to novo iskustvo za mene", kazao je Stanić za SportSport.ba.

Bio je standardan u timu, a svojim partijama i borbenošću osvojio je i navijače koji su ga mnogo cijenili. Sada će prvo na odmor, potpuno zasluženi. Ponuda priznaje već ima, posebno kada su se pojavile informacije da vjerovatno neće ostati u Fremadu.

"Prvo naravno idem kući. Radi korone sezona se odužila skoro tri mjeseca. Ponuda ima, bilo je i razgovora, no svakako treba uvijek dobro razmisliti", kazao je 24-godišnjak.

Stanić je u ljeto 2018.godine u Fremad stigao iz NK Vitez.

Top Komentari

Neprilagodjeni
Ko si ti jbt???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti