Ivan Šubert ostaje u Premijer ligi

Potpisao ugovor

Ivan Šubert ostaje u Premijer ligi

A. Čaušević

Radnik je u trci s vremenom zbog turbulencija oko izbora klupskog rukovodstva.

I dok se još uvijek ne zna ko će biti prvi čovjek Radnika, Vlado Jagodić je počeo da priprema Bijeljince za novu sezonu.

Važan posao obavljen je danas nakon što je Ivan Šubert potpisao novi ugovor i odlučio se za ostanak u Radniku.

Šubert je u proteklom periodu bio stub odbrane ekipe iz Semberije i njegov ostanak će sigurno biti pojačanje za Bijeljince.

Svakako će Radnik imati velikih igračkih promjena. Uskoro se očekuje niz potpisa, a jedan je stigao u srijedu kada se Kenan Šarić vratio u bijeljinski klub.

Inače, bivši osvajač Kupa BiH je u srijedu odigrao i pripremnu utakmicu protiv ekipe sastavljene od igrača sa Semberije, a završeno je 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni test izabranici trenera Jagodića će imati subotu kada će na Gradskom stadionu u Banja Luci gostovati Borcu. Meč će početi u 20 sati.

Nakon što je Leotar dobio licencu za premijerligaško takmičenje, Radnik će i definitivno novu sezonu otvoriti domaćim susretom protiv Trebinjaca. 

Top Komentari

Husrefbeg22
Ovaj Subert je jedan od najboljih igraca odbrane u BiH. Ne znam sto ga neki bolji klub nije angazovao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi