Fudbaleri Radnika odigrali prvu prijateljsku utakmicu

Na pripremama ovog ljeta

Fudbaleri Radnika odigrali prvu prijateljsku utakmicu

H. Zilić

FK Radnik Bijeljina ima turbulentno ljeto.

Ekipa još ne zna s kakvim će igračkim kadrom u novu sezonu Prmeijer lige Bosne i Hercegovine, a šef stručnog štaba Vlado Jagodić na prvoj prozivci sredinom juna imao je svega devet igrača.

Bijeljinci su se nekako "sastavili" na pripremama, a odigrali su i prvu prijateljsku utakmicu.

Igrali su protiv selekcije Semberije, koja je bila pod vodstvom Milorada Zeke Savića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Selekcija Semberije povela je u 34. minutu preko Jeftića (1:0), što je ujedno bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku susreta obije ekipe izvršile su po nekoliko izmjena. Radnik se dosta mučio, ali je ipak došao do izjendačenja. Sedam minuta prije kraja utakmice mrežu selekcije Semberije zatresao je Došlo za konačnih 1:1.

Radnik je nastupio u sastavu: Mitrović, Zupur, Dujković, Ristanović, Sušić, Račanović, Novak, Jahić, Krsmanović, Odžaklić, Ristić. Igrali su još: Ristić, Hodžić, Vasić, Janjić, Despotović, Nikić, Popara, Gogić, Đurić, Manojlović, Motika, Došlo, Aljkanović, Marić. Trener: Vlado Jagodić.

Top Komentari

2323
Pa kako to da poznatog menadzera golman bude tek treci golman...Jagodicu Jagodicu
2 0
Eldo551
**** ti i golman i menadzer staru
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti