17

Komentari (17)

Karlosicroberto
Jel ga srkEnla hahah
user1583752673
Sreca pa se ti ne pitas
Husrefbeg22
Dobra koka, nejma se sta reci!
almedin91
joj seljacine haha ko fol ona zna nesto ... idi nauci pitu skuhati svegati :)
emanuelmacron
bas mi je drago kada vidim nase bosanke i hercegovke da podrzavaju i druge reprzentacije ne samo svoju bosansku,pogotovo ova mlada provincijalka,sto dokazuje da su nasa sela veoma napredna i u razvoju.Pogledajte Ivanu izgleda kao da je odrastala u velegradu kao Tuzla ili Sarajevo. Bravo Ivana ako tako nastavis sigurno ces se udati u gradu
amex
Gori su ovi što pišu o njoj.. rođena u Čapljini navija za hrvatsku.. sve rečeno. ****la vas ona!
makelele
Navijam uvijek za hrvatsku, al bojim se da ce se englezi osvetiti za sve poraze posljednjih godina
Keno
?????????????????????????????????
Obicno one utakmice koje se racunaju kao unaprijed dobiene, cesto puta bivaju izgbljene na terenu, zato oprez Hrvati sa svojim pretjeranim optimizmom, ima ona narodna izreka "Prvo skok, pa reci hop" U svakom slucaju zelim puno srece Hrvatskoj na Evropskom prvenstvu.
RASanticeva
De ne seri Vatrena Čapljinko
Alkkk
Koja je poenta clanaka o ovakvim osobama? Sta nas briga za navijacice u gacama? Sta objvaljujete o njima i dizete im cijene?
BordoSarajevo78
Pa zbog tebe i takvih kao ti što pametujete i što vam smeta i objavljuju ovakve članke. Znaju da ćeš doć sa takvim komentarom i upecat se. Pored klika ostaviš im i komentar. Zadatak ispunjen.
MethodMan
Najjače kad se prave veći Hrvati nego oni iz Hrvatske.. Matu Rimaca su u srednjoj u Zegrebu maltretirali zbog bosanskog naglaska, a sad im je heroj jer je uspio
Eto reci Dalicu da on nije Hrvat, nefo je on Bosnjak Katolik, garantujem da se on upinje da bude veci Hrvat nego sto su svi Hrvati u Hrvatskoj.
MethodMan
Zato ga Ćiro iz Zagreba zove Bosanac:)
Seljober_Hakinnen
pazi da tebe ko ne skrkne
Mowzilla
A englezi vas kao cajnu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.