Ivanković razočaran porazom od Borca: "Mi ćemo nastaviti pošteno da se borimo"

Trener NK Široki Brijeg

Ivanković razočaran porazom od Borca: "Mi ćemo nastaviti pošteno da se borimo"

Midhat Šljivak

Borac je slavio na Pecari protiv Širokog 3:0 u prvom susretu 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Moraitis je ušao s klupe i zabio je dva gola, jedan je dodao Cvijanović te je Borac došao važna tri boda u borbi za Evropu.

Trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Nemanja Miljanović može biti zadovoljan pobjedom svog tima, a s druge strane Jure Ivanković je razočaran.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tužan sam i razočaran što nismo uspjeli pokazati šta smo radili. Sve je bilo korektno do crvenog kartona. Nakon toga nismo imali snage. Žao mi je što dečki nisu nagrađeni za pošten rad i trud, ali to kod nas u Premijer ligi ne bude tako", rekao je Ivanković.

"Neki igrači nisu mogli biti registrirani. Dosta razočaravajuća utakmica za nas. Mi smo Široki, mi ćemo i dalje pošteno da se borimo", istakao je Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Zalosno sta radi vico sa nogometom u BiH . Zao mi je jednog urednog kluba Nk Sirokog Brijega sto ih danas unisti vico
4 1
Chico
Mos Gigovic ne smije vise nikad suditi Vicinoj prčiji. Ono je skandalozno kako im covjek navlaci.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi