Ivanković: Konačan plasman zavisit će od uvodna četiri kola

Veznjak Širokog Brijega

Ivanković: Konačan plasman zavisit će od uvodna četiri kola

Mrlju na dosadašnje rezultate na pripremama za start proljetnog dijela prvenstva fudbaleri Širokog Brijega bacili su porazom od Branitelja na predposljednjoj utakmici. 

Gorak okus ispran je remijem protiv aktualnog prvaka u igri koja je bila obećavajuća.

„Malo su nas usporili vremenski uslovi u Istri, ali smo povratkom u Hercegovinu sve nadoknadili. Protiv Branitelja nismo smjeli dopustiti poraz, ali to nije nešto zbog čega trebamo biti zabrinuti. Već na narednoj utakmici je bilo mnogo bolje,“ kaže Jure Ivanković koji je na jučašnjoj utakmici protiv Željezničara bio strijelac jednog pogotka.

„Naše ambicije i ciljevi su jasni. Želimo ponovo makar jedan trofej i ja se nadam da ćemo uspjeti. Krajnji rezultat u Premijer ligi dosta će zavisiti od uvodna četiri kola kada igramo protiv lakših protivnika. Angažovana su provjerena pojačanja koja su pojačala konkurenciju u timu, tako da jači ulazimo u proljetni dio sezone,“ zaključio je Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.