Ivanković: Od prve minute napadački

Plemići optimistični

Ivanković: Od prve minute napadački

A. Beganović

Iako su u prvom susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na Grbavici poraženi (1:3) fudbaleri mostarskog Zrinjskog uvjereni su da će sutra oni biti ti koji će se radovati.

"Željezničar ima solidnu prednost, no mislim da nije nenadoknadiva. Ovo je veoma bitan susret za Zrinjski i nekako sam uvjeren da ćemo izboriti finale", rekao je za SportSport.ba kapiten Plemića Mario Ivanković i dodao:

"Željezničar doista igra izvanredno i sasvim sigurno će nam biti teško. Međutim, i mi imamo kvalitetu i nećemo se tek tako predati. Krenut ćemo napadački od prve minute i uz malo sreće i uz veliku podršku s tribina, koja sasvim sigurno neće izostati, možemo slaviti."

Kapiten Zrinjskog smatra da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u sezoni i također naglašava da bi eventualni trijumf Zrinjskom donio potrebno samopouzdanje pred nastavak Premijer lige.

"Pobjeda i prolaz u finale mnogo nam znače. Svi smo svjesni šta nam donosi sutrašnja utakmica. Pored finala i borbe za trofej, pobjeda u sutrašnjem duelu vratila bi nam samopouzdanje i siguran sam da bi onda i u nastavku sezone pružali mnogo bolje partije", zaključio je Ivanković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.