Ivanković: Pobjeda je najbitnija

Slavili nakon preokreta

Ivanković: Pobjeda je najbitnija

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg se namučio protiv Mladosti, ali ipak upisao tri boda.

Bilo je 2:1, a junak domaćih je bio Toni Jović sa dva pogotka.

"Nakon dva neplanirana poraza, najvažnije je bilo upisati pobjedu u večerašnjem dvoboju. Kvalitetno smo ušli u utakmicu, stvorili nekoliko izglednih prilika, a onda nesretno primili pogodak. Ipak, nismo posustali, brzo smo nametnuli svoj ritam igre, bili agresivni i tražili pogodak. Na vrijeme smo poravnali, a mogli smo i povesti već u prvom dijelu utakmice. No, to nam je uspjelo odmah na početku drugoga poluvremena. Do kraja utakmice imali smo nekoliko kontri i polukontri koje smo trebali okruniti još nekim pogotkom. Kada nismo realizirali takve situacije, sami sebe smo doveli u neizvjesnost i morali strepiti do samoga kraja. Ipak, na kraju smo došli do potpuno zaslužene pobjede. Čestitam momcima koji su i po ovako natopljenom terenu prikazali kvalitetnu igru i kreirali velik broj prilika. Nadam se kako ćemo nastaviti ovim ritmom. Nemamo vremena za slavlje, slijedi nam kup utakmica kod NK GOŠK Gabela i sada okrećemo fokus na tu utakmicu, kazao je pomoćni trener Širokobriježana Jure Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi