Ivanković ponovno na Pecari

Ivanković ponovno na Pecari

Na Pecari je ovaj tjedan održana tiskovna konferencija gdje je uprava Širokog potpisala dva nova igrača koja su  igrala u Posušju - Juru Ivankovića, te Borisa Bačka, a potpis ranije je stavio Mario Ljubić, također igrao u Posušju.

Nakon što je tri godine igrao za Posušje u ekipu Širokog Brijega vratio se jedan od najboljih juniora omladinske škole ovog kluba, te potpisao ugovor na tri godine.

"Jako sam sretan što sam se vratio u svoj matični klub. Široki Brijeg je moj grad i moj klub. U tri godine odsustva stekao sam dosta iskustva i igrački sam sazrio. Vrijeme je da pokažem da mogu igrati, da mogu pomoći svome klubu i da sa ostalim igračima vratimo publiku na stadion, a Široki Brijeg u vrh Premier lige gdje mu je i mjesto.", rekao je Ivanković za novinare.

"Zadovoljan sam što sam došao u najbolji klub na ovim prostorima. Za mene je ovo veliki izazov i radom ću se pokušati izboriti za svoje mjesto u ekipi. Mlad sam, samo trebam raditi i čekati priliku.", rekao je Boris Bačak.

Podsjećamo, novi trener Širokog Brijega je Ivica Barbarić,Dalibor Šilić produžio je ugovor na godinu dana, u slučaju da ne nađe bolji aganžman ostaće Wagner, te Stanko Bubalo. Ranije su ugovor produljili Ivan Zovko, Slavko Brekalo i još nekoliko igrača iz omladinske škole.

Za par dana se očekuje dolazak dvojice Argentinaca, napadača i veznog, koji dolaze s dobrim preporukama,ali na probu, na terenu će pokazati svoju kvalitetu.

Široki Brijeg pripreme počinje 16.lipnja, tjedan dana kasnije ide se na Kupres,a 26.lipnja je dogovorena i prva pripremna utakmica sa Zagrebom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije