Ivanković ponovo trener Dinama

Ivanković ponovo trener Dinama

E. Škorić

Novi stari trener hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama, je Branko Ivanković.

GNK Dinamo je u sjedinici u ponedjeljak navečer jednoglasno izabrao Ivankovića za novog trenera. 

Ivanković je Modre već vodio u dva navrata, a s klubom iz Zagreba je imao niz od 34 utakmice bez poraza i 28 pobjeda zaredom, osvojeno prvenstvo i Kup 2007. godine. 

"Ponosan sam i sretan što sam se vratio u Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, koji su ciljevi Modrih i naravno da vjerujem kako ih možemo ispuniti", rekao je zadovoljno novi trener pa dodao: 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako dobro poznajem momčad jer sam cijelo vrijeme pratio što se događa oko kluba. Imamo kvalitetne igrače i vjerujem da ćemo igrati lijep nogomet te ostvariti rezultate koji će zadovoljiti naše navijače".

Ivanković će javnosti biti predstavljen nakon sutrašnjeg treninga u 12:15 sati na konferenciji za medije. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije