Nogometaš Širokog za SportSport.ba

Ivanković: Uradit ćemo sve da ostanemo prvi

Jure Ivanković ekipu Sarajeva vidi kao najvećeg favorita uz Široki za naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

“Prva nam je utakmica i trebalo nam je vremena da se adaptiramo jer je vrijeme bitno drugačije. Bili smo malo i umorni od puta. No, sve u svemu možemo da budemo zadovoljni i mislim da smo zasluženo pobijedili", kazao nam je Ivanković, te je dodao:

“Ovdje u Antaliji je sve na vrhunskom nivou, a bit će nam veći problem da se priviknemo na uslove koji nas čekaju po povratku u našu domovinu”.

“Trudit ćemo se svim silama da ostanemo na prvom mjestu do kraja sezone. Sarajevo će nam biti najveći konkurent, ali ne bih otpisivao ni Zrinjski, a ni Željezničar, koji zna kako osvajati trofeje”, ističe Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti