Ivano Balić napušta Zagreb CO?

Ivano Balić napušta Zagreb CO?

Adnan Beganović

Posljednje informacije koje dolaze iz Zagreba govore da će nekada najbolji svjetski rukometaš, Ivano Balić, definitivno na kraju sezone napustiti Zagreb CO. 

Naime, glavni menađer Zagreb CO, Zoran Gobac, ne krije da je finacijska kriza u svijetu uzela danak i u hrvatskom rukometnom „divu“. Shodno tome iz kluba su odlučili gotovo svim igračima ponuditi nove ugovore za slijedeći sezonu, odnosno smanjiti već postojeće.

Tako Gobac navodi da će Baliću ponuditi 150.000 eura za narednu sezonu, što je pola od onoga što je zarađivao ove godine. Međutim, pouzdani izvori bliski klubu navode da nekadašnji najbolji svjetski rukometaš ovu ponudu neće prihvatiti, te da je gotovo sigurno da on napušta klub.

Podsjetimo, Balić je u Zagreb stigao iz španjolskog Portlanda, a hrvatski rukometni „div“ platio je Španjolcima 800.000 eura obeštećenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.