Ivano Balić peti put najbolji

Ivano Balić peti put najbolji

HRS je u suradnji sa Sportskim novostima obilježio 60 godina rada i 80 godina od odigravanja prve rukometne utakmice u Hrvatskoj. Tom prilikom su izabrani i najbolji pojedinci za prethodnu godinu.

Najboljim hrvatskim rukometašem po peti put u karijeri proglašen je Ivano Balić, dok je treću godinu uzastopno najbolja hrvatska rukometašica Andrea Penezić. Najbolji trener je bivši selektor muške rukometne reprezentacije Lino Červar.

"Sve je lako kad si zdrav. Hvala Bogu te se nadam da će me zdravlje poslužiti i do Švedske. Malo sam već dosadio ljudima s tim nagradama, možda je i vrijeme za mirovinu", rekao je Ivano Balić pri primitku nagrade, dok je Andrea Penezić istakla:

"Hvala suigračicama, trenerima i svima koji su vjerovali u mene. Sezona u klubu je bila dobra. Prošle smo u drugi krug, ali u reprezentaciji smo razočarale. Pred nama su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Čekaju nas dvije teške utakmice protiv Srbije, ali moramo se plasirati na to natjecanje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.