Ivanović: Costa nikada ne spava, on želi biti zvijezda

Defanzivac Chelseaja

Ivanović: Costa nikada ne spava, on želi biti zvijezda

Chelsea je proteklog vikenda savladao Hull City rezultatom 2:0 i tako zadržao prednost ispred Manchester Cityja na vrhu tabele engleskog Premiershipa.

Branislav Ivanović u izjavi za engleske medije istakao je da je iza njegove momčadi vrlo teška i važna pobjeda.

"Bilo je jako teško i to smo i očekivali, bio je to pravi primjer koliko je svaka utakmica u Premier ligi teška. Hull ima snažne i moćne igrače, igra neuobičajeno s trojicom u posljednjoj liniji i na to smo se morali prilagoditi. Svaki duel bio je snažan i fizički zahtjevan. Za pobjedu u ovakvoj utakmici potrebno je puno kretanja i želje što smo na kraju i pokazali. Ovo je vrlo važna pobjeda nakon poraza kolo ranije protiv Newcastlea", tvrdi Ivanović.

Srbijanski fudbaler tokom razgovora biranim riječima govorio je o Diegu Costi koji je u tom susretu postigao drugi pogodak. 

"Diego nikada ne spava na travnjaku, nije miran tip, želi biti zvijezda i igrač oko kojeg će se sve u igri odvijati. Želi osvojiti svaki duel i veliki je pozitivac na travnjaku, savršeno se uklapa u naš tim. On je vrlo dobar i duhovit dečko, voli se šaliti i kada popravi engleski jezik, imat će još veći utjecaj na Chelsea", dodaje Ivanović.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.