Ivanović: Igramo sa Unitedom u najgorem trenutku

Ivanović: Igramo sa Unitedom u najgorem trenutku

Midhat Šljivak

Defanzivac Chelseaja Branislav Ivanović smatra kako je susret u FA Kupu protiv Manchester Uniteda ovog vikenda došao u najgorem mogućem trenutku.

Plavci će u nedjelju gostovati na Old Traffordu a tim Rafe Beniteza u susret ulazi poljuljanog samopuzdanja, nakon što ih je u Evropskoj ligi savladala Steaua rezultatom 1:0.

Fudbaler Plavaca Branislav Ivanović smatra kako ovaj susret dolazi u najgorem mogućem trenutku, jer će nakon ispadanja od Reala u Ligi prvaka, Crveni đavoli biti odlučni da pobijede.

"Biće nam ovo jedan od najvećih izazova u sezoni, jer igramo protiv njih u najgorem mogućem trenutku. Kada ispadnete iz najvećeg takmičenja na takav način, to je itekako razočaravajuće, ali će zbog toga biti motivisaniji protiv nas", rekao je Ivanović.

Susret četvrtfinala FA Kupa između Manchester Uniteda i Chelseaja igra se na Old Traffordu u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti