Ivanović: Imamo još mnogo posla
Foto: EPA

Defanzivac Chelseaja

Ivanović: Imamo još mnogo posla

Midhat Šljivak

Branislav Ivanović je i ove sezone jedan od ključnih igrača Chelseaja.

Sjajni reprezentativac Srbije je nezamjenjiv član prve postave Plavaca, a za sada je zadovoljan sezonom koju njegov tim igra.

Međutim, smatra kako ima još dosta do kraja...

"Najvažnije u fudbalu je da svaki igrač koji dobije priliku za igru daje sve od sebe za ekipu. Tako se pomaže saigračima na terenu. Morate imati dodatnu motivaciju. Ponekad, dodatni pritisak je ono što trebamo", rekao je Ivanović, čiji Chelsea ima pet bodova prednosti nad Cityjem 15 kola prije kraja.

"Još je dosta ispred nas. Imamo veliki broj utakmica i moramo biti fokusirani. Lideri smo, ali ćemo se boriti u svakoj utakmici", dodao je srbijanski reprezentativac.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.