Ivanović napušta Chelsea, stigla i prva ponuda

Srbijanski igrač seli u Italiju?

Ivanović napušta Chelsea, stigla i prva ponuda

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Branislav Ivanović nalazi se na izlaznim vratima Chelseaja.

Ivanović je standardan igrač Chelseaja u posljednjih desetak godina, ali sve više se špekuliše o tome da će već u januaru napustiti Stamford Bridge. Engleski mediji prenijeli su danas da bi srbijanski fudbaler svoju karijeru trebao nastaviti u Italiji, ali da ima i ponudu iz daleke Kine.

Navodno, Ivanović bi već u januaru mogao napustiti Chelsea, a na stolu ima ponudu Intera. Međutim, Inter nije jedini klub koji želi Ivanovića s obzirom da je interes za njega pokazao i Marseille.

Također, Ivanović već duže vrijeme ima bogatu ponudu iz Kine. Špekuliše se da bi mogao ostati u Engleskoj, ali teško da će Chelsea pristati da proda Ivanovića nekom svom rivalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi