Ivanović: Vratit ćemo se još jači

Srbijanac nakon poraza od Arsenala

Ivanović: Vratit ćemo se još jači

Fudbaleri Chelseaja razbijeni su jučer u okviru 6. kola Premiershipa u gostima kod Arsenala rezultatom 3:0.

Topnici su pitanje pobjednika u ovom meču riješili u prvom poluvremenu te do kraja meča nisu imali problema zadržati prednost. Defanzivac Chelseaja Branislav Ivanović poručuje da on i saigrači nisu uspjeli ostvariti dogovore koje je trener od njih tražio.

"Nismo počeli utakmicu kako smo željeli. Nismo vjerovali u ono što smo radili i zato smo kažnjeni. Ekipa nije radila ono što je trener tražio od nas. Moramo da budemo iskreni prema sebi i obratimo pažnju na detalje. Moramo da budemo više fokusirani i koncentrisani tokom utakmice" rekao je Ivanović i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Složili smo se u svlačionici da moramo da popravimo situaciju. Moramo da se držimo zajedno i da vjerujemo u ono što radimo. Uvjeren sam da ćemo preživjeti i postati još jači".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi