Ivanović novi zamjenik kapitena Chelseaja

Srbijanski fudbaler

Ivanović novi zamjenik kapitena Chelseaja

Jose Mourinho je poslije odlaska Petra Čecha i Didiera Drogbe odlučio da ulogu zamjenika kapitena povjeri iskusnog odbrambenom fudbaleru Branislavu Ivanoviću. 

Srbijanski reprezentativac je istakao da mu je čast što je imenovan za prvog zamjenika Johna Terryja, a mnogo će mu pomoći i to što sa trakom na ruci predvodi i svoju reprezentaciju. 

"Veoma sam sretan i ponosan što ću biti zamjenik kapitena. To je nešto novo za mene u Chelseaju, dobio sam veću odgovornost, ali nije stvar sa kojom nisam imao iskustva. Nova uloga ne mijenja puno, pošto je Terry pravi kapiten i lider ekipe", izjavio je Ivanović za klupsku stranicu.

Ivanović je član Chelseaja već sedam i pol godina i tokom dosadašnjeg boravka u Londonu uspio je osvojiti dvije titule prvaka Engleske, Ligu šampiona, tri FA kupa i Liga kup.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.