Petev stigao u Tursku

Gledat će pripreme bh. klubova

Petev stigao u Tursku

Haris Zilić

Neki od vodećih bh. klubova glavni dio priprema će obaviti u turskoj Antaliji.

Široki Brijeg, Sarajevo, Borac, Velež, pripremat će se u Turskoj, ali i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica protiv renomiranih protivnika.

Sutra će FK Sarajevo igrati prijateljski meč protiv austrijskog Kpafenberga sa početkom u 17:30.

U Tursku je stigao i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev.

Petev vjerovatno želi da vrijeme iskoristi da vidi formu igrača iz premijerligaških klubova, jer našu selekciju u martu očekuju prijateljske utakmice protiv Luksmeburga i Gruzije i to će Petevu biti prilika da možda isproba neka nova imena i da priliku dobiju igrači iz domaćih klubova.

Našu selekciju prvi zvanični mečevi očekuju u junu, a to su utakmice novog izdanja Lige nacija, tako da će Petev i naš stručni štab imati dovoljno vremena da poslože kockice i isprate igre naših reprezenattivaca, ali i onih potencijalnih koj bi mogli pokucati na vrata nacionalnog tima.

Top Komentari

jassony
Dodajte naslovu:"...i dogovarati talove za poziv u reprezentaciju"
15 0
w41k3r
Zasto da ne kad sve placa savez, nek guzica vidi malo puta. Svaki mjesec 30milja. Ljepota.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi