Ivetić: Pobjedom nastavljamo san, a to je titula

Fudbaler Slobode o meču sa Širokim Brijegom

Ivetić: Pobjedom nastavljamo san, a to je titula

D. Vejo

Jedan od zanimljivijih susreta predstojećeg 25. kola Premijer lige BiH svakako će biti susret Slobode i Širokog Brijega. I jedni i drugi imaju imperativ pobjede, što dovoljno govori o važnosti ovog meča kako za jedne tako i za druge.

Fudbaleri Slobode u stopu prate Zrinjski. Mrtva trka vodi se između ova dva kluba oko toga ko će biti najbolja ekipa u državi. Samim ti prvenstvo činje još zanimljivijim. U narednom kolu, Tuzlaci će odigrati derbi. U goste im dolazi ekipa Širokog Brijega koja ni u jedan meč ne ulazi sa bijelom zastavom.

"Mi u svaku utakmicu idemo da se nadigravamo. Mi drugačije ne znamo da igramo, ofanzivno i za gol više tako ćemo se postaviti i protiv Širokog. Pobjeda na Grbavici dala nam je ogromno samopouzdanje iako je tek tako reći kraj prvo poluvremena, ali nas raduje činjenica što iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Svakako da respektujemo protivnika, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi novom pobjedom nastavili svoj san a to je titula. Zbog povreda neće biti Mehmedagića i Kostića koji su jako bitni igrači, također i golman Pirić je propustio utakmcu sa Željom zbog viroze. Njihov nedostatak nadam se da će nadoknaditi svaki igrač koji bude igrao, jer svaki igrač u svlačionici živi za uspjeh ove ekipe, zbog toga su rezultati ovakvi kakvi jesu", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Slobode, Perica Ivetić.

Meč između Slobode i Širokog Brijega igra se u nedjelju sa početkom u 15.30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi