Ivetić: Trebali smo pobijediti

Defanzivac Sarajeva tvrdi

Ivetić: Trebali smo pobijediti

Midhat Šljivak

Defanzivac Sarajeva Perica Ivetić smatra da je Sarajevo bilo bolji rival u meču protiv gradskog rivala Željezničara.

Meč velikih rivala završen je bez pobjednika (0:0), iako je dobrih šansi bilo na obje strane. Ivetić tvrdi kako je njegov tim bio bliži pobjedi.

"Bila je ovo dobra igra pred dobrom publikom. Mi smo bili bliži pobjedi, naročito u drugom poluvremenu. Želji je ovaj rezultat bolji, ali mi se nemamo čega da stidimo. Ostaje žal što je ovaj derbi prošao do golova, ali kažem da smo mi bili bliži pobjedi", rekao je Ivetić nakon utakmice.

S druge strane Goran Zakarić je zadovoljan bodom.

"Najveći derbi u državi nosi neke svoje tenzije. Imali smo šansi mi, Sarajevo također, nismo uspjeli. Možemo biti zadovoljni, jer nismo izgubili. Sada se okrećemo Kupu, a do kraja ćemo ići meč po meč", istakao je Zakarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi