Ivetić: Utakmica protiv Viteza je život ili smrt za nas

Kapiten Slobode

Ivetić: Utakmica protiv Viteza je život ili smrt za nas

E. Dindić

U okviru 7. kola Lige za opstanak Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra je na rasporedu susret između ekipa Slobode i Viteza. 

Popularnim crveno-crnim utakmica od velikog značaja jer bi sa eventualna tri boda obezbijedili mirniju završnicu prvenstva.

Prisutnim novinarima na Tušnju su se obratili šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović i kapiten ekipe sa Tušnja Perica Ivetić.

Slavko Petrović je istakao da je ovo utakmica u kojoj ga striktno tri boda zanimaju.

"Utakmicom protiv Viteza, moramo se vratiti na pobjednički kolosijek. Iz te utakmice samo tri boda nas zanimaju, i ništa drugo. Što se tiče igračkog kadra, vraćaju nam se dva suspendirana i dva povrijeđena fudbalera. Biću na slatkim mukama, koga da pošaljem na teren, ali jedno nas zanima samo pobjeda i ništa drugo", rekao je Petrović.

Kapiten ekipe Perica Ivetić istakao je da je ovo utakmica na život i smrt fudbalera Slobode, jer zaista im gori pod nogama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prošla utakmica protiv GOŠK-a je ostavila nam gorak utisak u ustima. Poraz je došao u najgorem trenutku za nas, nećemo plakati, idemo dalje, poraz protiv Viteza je utakmica na život ili smrt. Pobjeda nam donosi mir i stabilnost, za miran ostatak posljednja tri kola. Ja se nadam da smo uspjeli da dignemo ekipu i da ćemo sutra pokazati jednu čvrstu i borbenu igru, te da će tri boda ostati na Tušnju. Jedno je sigurno, onakvu utakmicu protiv GOŠK-a, ne smijemo odraditi, jer nam gori pod nogama. Ova utakmica protiv Viteza je biti ili ne za nas i uči u mirniju luku", rekao je Ivetić.

Podsjetimo utakmica između Slobode i Viteza na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi