Mujkanović: Igračima i treneru puno povjerenje, na kraju sezone ćemo podvući crtu

Predsjednik Slobode za SportSport.ba

Mujkanović: Igračima i treneru puno povjerenje, na kraju sezone ćemo podvući crtu

Adnan Beganović

Iza Fudbalskog kluba Sloboda period je koji sasvim sigurno žele što prije zaboraviti. Naime, nakon dobrog rezultata u prvom polufinalnom susretu u Kupu BiH na Grbavici te obećavajucih pola sata u revanšu uslijedio je ubjedljiv poraz i bolno otrežnjenje. 

No, da stvar bude gora, samo nekoliko dana kasnije izabranici Slavka Petrovića u prvenstvenom su ogledu poraženi od GOŠK-a na Tušnju pa četiri kola prije kraja još uvijek nisu sigurni u svoj premijerligaški status.

Dva bolna poraza upalila su alarm, a dan nakon poraza od ekipe iz Gabele predsjednik Slobode Senad Mujkanović održao je sastanak sa stručnim štabom i fudbalerima.

"Normalno je da nakon dva poraza održimo sastanak i jedni drugima u lice kažemo šta mislimo. Ne možemo biti zadovoljni posljednjim rezultatima i to sam rekao struci i fudbalerima. Mi smo svi Sloboda i toga moramo biti svjesni. Branimo boje tuzlanskog ponosa. Moramo se znati nositi sa pritiskom koji igranje u Slobodi nosi sa sobom", kazao je za SportSport.ba prvi čovjek Slobode i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Stručni štab i igrači imaju naše puno povjerenje i uvjeren sam da će u finišu sezone opravdati isto. Za vikend je pred nama svima veliki ispit ali i prilika za popravni i očekujem da u duelu protiv Viteza pokažemo svoje pravo lice.

Na kraju sezone ćemo podvući crtu, vidjeti gdje smo griješili, šta smo dobro, a šta loše radili. Ne treba niko bježati od odgovornosti, no do kraja sezone moramo biti kao jedno...", riječi su Mujkanovića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi