Ivetić: Zadovoljni smo startom sezone

Novi igrač slovenskog Kopera

Ivetić: Zadovoljni smo startom sezone

Bosanskohercegovačka kolonija u Sloveniji od nedavno je bogatija za još jednog člana. Perica Ivetić nakon dobrih igara u dresu Veleža, Borca i Olimpica potpisao je za tamošnjeg prvoligaša Kopera.

Prvi dojmovi u novoj sredini su pozitivni. “Nije mi strana Slovenija obzirom da sam prethodno igrao u Beloj Krajini. Lijepo sam primljen ovdje u Koperu, a iskreno mi je mnogo lakše sa zemljacima Goranom Galešićem i Miroslavom Čovilom. Čovilo je iz Neveseinja i ovdje kotira kao jedan od najboljih veznih igrača. Tim je dosta mlad, nas trojica smo među starijima,” kaže Ivetić.

Na posljednjem meču Kopera, Ivetić je igrao sve do 88. minuta. Koper je remizirao za Celjem.

“Zadovoljni smo kako smo otvorili sezonu iako imamo pet bodova iz četiri meča. Igrali smo protiv najboljih slovenskih klubova, Maribora, Olimpije i Celja,” dodao je Ivetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.