Ivica Barbarić novi trener Širokog

Na Pecaru stigla pojačanja

Ivica Barbarić novi trener Širokog

Ivica Barbarić imenovan je za novog trenera NK Široki Brijeg, potvrđeno je iz kluba sa Pecare.

Upravni odbor premijerligaša BiH sa Pecare donio je odluku prema kojoj će Ivica Barbarić preuzeti od naredne sezone kormilo Širokog Brijega. Zvanično predstavljanje novog trenera na Pecari obaviće se sutra, kada je zakazana i konferencija za medije.

Osim novog trenera, Široki je dobio i tri pojačanja. Riječ je o napadačima Juri Ivankoviću, nekadašenjem fudbaleru Posušja, odakle su na Pecari stigli i golman Boris Bačak i još jedan napadač Mario Ljubić.

Osim toga, dogovoren je produžetak ugovora sa Daliborom Šilićem, a, prema neslužbenim informacijama u kombinacijama za pojačanja još se nalazi i Mario Bazina.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.