5

Komentari (5)

shzloshzlo
Tipicno za Srbiju:izigravaju ljude svaki dan. dok su ti ljudi zivi, nigdje ih.Toliko su ovi iz RS na preporuke Bg sputavali bas tog Osima u svemu, bili protiv njega za sve moguce i nemoguce pozicije u savezu a vidi sad...fuj, sto ne mogu ljigavaca
SasaBeg
Poslije gola Spaniji, a NE Italiji..
HamzaVojvoda
Bas tako, najbolje bi mu se Piksi oduzio sada da sa Srbijom jos vise napravi nego kao igrac sa Osimom u Italiji. Jesmo mi raja neka SasaBeg i HamzaVojvoda haos. Pozdrav :)
Dinouz
Veliki fudbaler bio, izgleda je je i veliki trener a znam sigurno da je jos veci gospodin, stara jugoslovenska raja
sslazio
Piksi je fudbalsku reprezentaciju Srbije podigao za 10 nivoa vise. Veliki gospodin za razliku od dosadasnjih selektora koji su znali tjerat igrace jer ne pjevaju himnu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.