Ivica Osim na sastanku sa selektorima

Ivica Osim na sastanku sa selektorima

Predsjednika Komiteta za normalizaciju Ivica Osim će sutra u hotelu „Park“ u Vogošći u 11 sati održati sastanak sa selektorima svih reprezentativnih selekcija, osim „A“ reprezentacije.

Na sastanku će se analizirati dosadašnje aktivnosti i ostvareni rezultati, ali će se razgovarati i o planovima rada za naredni period.

Nakon ovog sastanka, u poslijepodnevnim satima(od 15-18:30) će se održati seminar ženskog nogometa/fudbala u okviru kojeg je predviđeno da predavanja iz svojih oblasti održe: prof.dr. Munir Talović-direktor centra za edukaciju trenera, Murat Jaha-koordinator za omladinski nogomet/fudbal, dr. Adnan Hadžimuratović predsjednik Komiteta za sportsku medicinu i prof. Nermina Hadžibajrić-koordinator za razvoj ženskog nogometa/fudbala.

Seminar će otvoriti generalni sekretar Jasmin Baković i tehnički direktor Denijal Pirić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.