Ivković: Kramarić je najveća Dinamova greška

Sjajni napadač Rijeke zaludio Hrvatsku

Ivković: Kramarić je najveća Dinamova greška

Andrej Kramarić je najveći dobitak hrvatske reprezentativne smjene generacija. Napadač Rijeke ove sezone igra u fantastičnoj formi, a poziv za reprezentaciju opravdao je sjajnim golom kojeg je postigao Malti.

O Kramariću je govorio i Tomislav Ivković koji za njega ima samo riječi hvale, a istovremeno je bio i pun kritika na račun Dinama.

"Andrej Kramarić je najveća Dinamova greška u posljednjih deset godina. Na Maksimiru su se olako riješili takvog potencijala koji je sa 21 godinom i mogao i morao u Dinamu biti najbolji strijelac prvenstva. Dinamo bi sa Kramarićem riješio pitanje napadača ali i stvorio fudbalera kojeg bi u budućnosti mogao masno prodati", rekao je Tomislav Ivković koji je potom Kramarića uporedio sa Eduardom.

"Čast Eduardu, ali je Kramarić bolji igrač od njega. Eduardo je golgeter, ali je Kramarić igračina. Stojim iza svojih riječi da je Andrej bolji igrač, a smatram i da je morao biti na spisku za Mundijal".

Andrej Kramarić (23) je iz Maksimira poslan u Lokomotivu odakle je otišao u Rijeku, u kojoj igra na perfektnom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.