Ivković ne računa na Savovića

Korak bliže bh. dresu

Ivković ne računa na Savovića

A. Beganović

Selektor srbijanske košarkaške reprezentacije Dušan Ivković objavio je širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Sloveniji na kojem se ne nalazi Boris Savović.

Košarkaš Crvene Zvezde, Boris Savović, uvršten je na širi spisak našeg selektora Ace Petrovića, no još uvijek nije potvrdio svoj dolazak na pripreme.

Savović je ranije izjavljivao da ne zna za koju će selekciju igrati, no kako Ivković ne računa na njegove usluge, može se reći da je korak bliže našem nacionalnom timu.

Spisak srbijanske reprezentacije: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Marković (Valencia), Vasilije Micić (Mega Vizura), Nemanja Nedović (Lietuvas Ritas), Bogdan Bogdanović (Partizan), Danilo Anđušić (Virtus Bolonja), Nemanja Dangubić (Mega Vizura), Nemanja Bjelica (Laboral), Vladimir Lučić (Partizan), Vladimir Micov (CSKA), Novica Veličković (Mega Vizura), Duško Savanović (Efes), Milan Mačvan (Galatasaray), Zoran Erceg (CSKA), Stefan Birčević (Radnički), Nenad Krstić (CSKA), Raško Katić (Crvena zvezda), Vladimir Štimac (Banvit), Đorđe Gagić (Partizan) i Dejan Musli (Partizan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.