Ivković o remiju sa Veležom, Bekriću, 'otpisanom' trojcu

Remi na Grbavici

Ivković o remiju sa Veležom, Bekriću, 'otpisanom' trojcu

S. Mlaćo
Danas su Željezničar i Velež podijelili bodove na Grbavici. Bilo je 0:0, a domaći su imali i jedanaesterac koji nije iskoristio Luka Juričić.

U Plavom salonu medijima se obratio Tomislav Ivković.

“Velež je ličio na utakmice koje je igrao u Evropi, imaju veliki roster igrača. Zar stanu svi u svlačionicu? Čestitam svojim igračima, ima nas malo, imali smo i penal. Bilo je teško od penala do kraja utakmice, dali smo maksimum i remi je realan“.

“Do penala sam bio zadovoljan rezultat, a kada smo promašili nisam. Moramo biti skromni, ponizni, bacati se na glavu i to nam preostaje. Moramo znati koliko možemo“.

Sedam igrača na klupi, zašto? Bekrić nije ušao.

“Na klupi su bili oni koji zasluže to tokom nedjelje. Zadnje tri prijateljske utakmice znate rezultate. Svi oni koji nisu na klupi i koji jesu učestvovali su u tome. Ne bježim od odgovornosti. Bekrić? Za njega vrijede sva pravila  kao i za ostale.  Željeli smo da Bekrić uđe u utakmici za sto godina kluba“.

Ekipa je pala, nije bilo izmjena u tom momentu?

“Jedino bi tada mogao povećati broj ofanzivnih igrača. Utakmica nije bila za otvaranje, gledali smo onda da ne izgubimo utakmicu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li su Gasal, Jahić i Duraković u ozbiljnim planovima, s obzirom da nemaju mjesta na klupi.

“Za sada ne“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Comandini
Treba te nabit nogom u dupe u smjeru Zagreba
5 11
user1612431638
Trbi treba ozbiljno dat otkaz majmune jedan **** te onaj ko te dovde vrati te nam adzema ili mulalica
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi