Ivković okupio košarkaše Srbije
Dušan Ivković, selektor košarkaša Srbije

Počeli pripreme za «Eurobasket 2009»

Ivković okupio košarkaše Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije počela je u ponedeljak pripreme za šampionat Evrope koji se u septembru održava u Poljskoj.

Prema pisanju B 92, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je spisak kandidata u koje nema Igora Rakočevića i Vuleta Avdalovića.

Ivković računa na Bojana Popovića, Miloša Teodosića, Stefana Markovića, Milenka Tepića, Uroša Tripkovića, Dušana Kecmana, Novicu Veličkovića, Zorana Ercega, Ivana Radenovića, Luku Bogdanovića, Nenada Krstića, Kostu Perovića i Bobana Marjanovića.

Prvi Ivkovićev pomoćnik biće Aco Petrović, a u stručnom štabu asistiraće mu i treneri Dušan Gvozdić i Saša Nikitović.

Srpski košarkaši okupili su se u ponedjeljak u Beogradu, a nakon ljekarski pregleda počećr sa treninzima.

Tokom priprema reprezentacija Srbje učestvovaće na nekoliko turnira, a na «Eurobasketu 2009» igraće u Grupi C protiv Španije, Slovenije i Velike Britanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.