Ivković prekrižio Muslija

Srbija pred Eurobasket

Ivković prekrižio Muslija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković danas je sa spiska putnika za Evropsko prvenstvo u Sloveniji precrtao centra Partizana Dejana Muslija.

"Dejan Musli je izvanredno radio u proteklih mjesec dana, ali konkurencija u timu na centarskoj poziciji je izuzetno jaka. Obzirom da smo do sada na toj poziciji imali čak pet kvalitetnih igrača, procjenili smo da je za njega bolje nastaviti pripreme za klupsku sezonu sa Partizanom", izjavio je Ivković.

Srpski košarkaši vratili su se sa priprema iz Slovenije i danas nastavili sa treninzima u Beogradskoj areni. Od subote će nastupiti na turniru "Trofej Beograda 2013", a prvu utakmicu odigrat će protiv Ukrajine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.