Ivković propušta i Velež?

Vezista se uspješno oporavlja

Ivković propušta i Velež?

Jedan od derbija 5. kola Prve lige FBiH igra se u nedjelju u Tešnju, a snage će odmjeriti TOŠK i Velež.

Domaći vjeruju da mogu pred svojim navijačima iznenaditi Mostarce, te doći do novih bodova, a u ovom susretu će biti bez veziste Muzafera Ivkovića koji je još uvijek ima problema sa povredom.

Ivković je ovog ljeta stigao u TOŠK iz bugojanske Iskre, u prva dva kola opravdao očekivanja struke TOŠK-a, a zatim na jednom od treninga zaradio neugodnu povredu i propustio naredna tri kola.

Radilo se o neugodnoj povredi tetiva i zgloba, a iako se uspješno oporavlja, teško da će 20-godišnji vezista biti spreman za duel sa Rođenima.

U Tešnju vjeruju da će Ivković što prije se vratiti na teren, s obzirom da se radi o kvalitetnom vezisti koji je posebno poznat po velikoj borbenosti, a uz to radi se o nogomeašu radi se o nogometašu sa zaštićenim godištem (do 21 godine).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi