Ivković se žali na smještaj u Sloveniji

Ivković se žali na smještaj u Sloveniji

Midhat Šljivak

Selektor naših rivala na Eurobasketu selekcije Srbije Dušan Ivković nezadovoljan je smještajem kojeg ima njegova reprezentacija na Kranjskoj Gori.

Svih šest reprezentacija iz naše grupe trebalo je biti smješteno u istom hotelu, a Ivković smatra kako je hotel nedovoljan za sve ekipe.

"Hotel nema infrastrukturu za šest ekipa. Tu će vjerovatno biti hendikepirani i novinari koji neće moći dolaziti do informacija, a hotel nema ni lobi gdje bi mogli mirno da razgovaramo. Imamo svoju salu, te sobu za terapiju", rekao je Ivković.

Srbija će Eurobasket otovriti protiv selekcije Litvanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.