Ivor Krešić se ne vraća na posudbu: Plemići objavili sjajne vijesti za mladog stopera

Nametnuo se Jakiroviću na pripremama

Ivor Krešić se ne vraća na posudbu: Plemići objavili sjajne vijesti za mladog stopera

Dobre vijesti danas su iz HŠK Zrinjski stigle za mladog stopera Ivora Krešića. 

Nakon što je u prvom dijelu sezone nastupao za hrvatskog trećeligaša NK Jadran Luka Ploče, stručni stožer Plemića na čelu sa Sergejom Jakirovićem odlučio je da Ivor Krešić više neće ići na posudbu već da će ostati u ekipi Zrinjskog i u idućoj polusezoni se boriti za svoje mjesto u početnoj postavi. 

Krešić je rođen 2001. godine a prvi profesionalni ugovor sa Zrinjskim potpisao je prije dvije godine. Proteklih godinu i pol proveo je na posudbama, prvo u NK Neretva iz Metkovića a posljednjih 6. mjeseci u lideru 3. HNL - Jug. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bilbija99
Budući kapetan
1 0
Realist
Logicno da ne ide kad je mali pripreme odradio strasno, pogotovo zadnje dvije utakmice koje je odigrao bez greške
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi