Iwobi poručio: Ako Zaha dođe ja idem
(Foto: EPA)

Fudbaler Arsenala jasan

Iwobi poručio: Ako Zaha dođe ja idem

M. Šljivak

Arsenal još uvijek pokušava osnažiti ekipu pred start nove sezone.

Međutim, rukovodstvo tima sa Emiratesa se ne može pohvaliti dobrim prelaznim rokom, a vremena je ostalo još malo.

Mnogi fudbaleri se poveziju sa dolaskom među Topnike, a među njima je i sjajni reprezentativac Obale Slonovače Wilfried Zaha.

Odavno već pokušavaju dogovoriti transfer sa Crystal Palaceom i navodno bi sve moglo biti završeno do početka sezone.

Ipak, fudbaler londonskog kluba Alex Iwobi smatra da za njega dolaskom Zahe ne bi bilo mjesta i namjerava otići ako se transfer ostvari.

"Nisam kukavica. Prošao sam kroz mnoge stvare, govorili su mi da nisam dobar, ali ja pokažem da trebam počinjati utakmice. To će međđutim biti teško ako Zaha dođe, to će biti dodatni stres", rekao je Iwobi, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim igrati fudbal i ne želim sjediti na klupi. Ako Zaha dođe, neću imati izbora nego da odem", kratko i jasno je poručio Iwobi.

Nigerijski fudbaler je proveo kompletnu sezonu u Arsenalu. Član prvog tima je od 2015. godine, a nastupio je ukupno u 149 utakmica i postigao je 15 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Horde
A hoćeš nas duplo pojačati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije