Iz Arsenala kažu da je povrijeđen, a engleski mediji otkrili da Ozil ima problema s video igricama

Fortnite mu opsesija

Iz Arsenala kažu da je povrijeđen, a engleski mediji otkrili da Ozil ima problema s video igricama

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil nalazi se u teškoj situaciji u Arsenalu jer Unai Emery u posljednje vrijeme baš i ne računa na njegove usluge.

Arsenal je za vikend u velikom gradskom derbiju pobijedio Tottenham sa 4:2, a Ozila nije bilo ni na klupi. S Emiratesa su poručili da ima problema s povredom, ali je svima odmah bilo jasno da to nije baš istina. Emery jednostavno ne računa na njega i jasno je da nisu u dobrim odnosima.

Engleski mediji već danima špekulišu o odnosu Emeryja i Ozila, te pokušaju otkriti razlog zašto španski stručnjak ne računa više na Nijemca. Jutros su mediji na Otoku objavili da je sve to zbog Ozilove opsesije prema video igricama što je naljutilo Emeryja.

Navodno, Ozil je u posljednje vrijeme postao veliki fan video igrica, a posebno se to odnosi na igricu Fortnite. On ima preko 600 pobjeda u ovoj igrici i ne krije od javnosti da je voli igrati. Navodno, jednom je zakasnio na trening jer je pretjerao s igricama zbog čega je Emery odlučio da ga kazni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ozilu je jasno rekao da neće igrati dok se ne dovede u red, a u Arsenalu su to vješto pokušali sakriti objavom da je najplaćeniji igrač Topnika povrijeđen. No, od engleske javnosti teško da se nešto može sakriti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi