Iz Atletica poručuju: Mandžukić je tu još dvije godine

Ništa od Milana?

Iz Atletica poručuju: Mandžukić je tu još dvije godine

Enrique Cerezo dao je naslutiti da će Mario Mandžukić ostati na Vicente Calderonu, iako su sve glasnije špekulacije da bi karijeru mogao nastaviti u Milanu.  

Naime, predsjednik tima iz Madrida na gala večeri ženske ekipe Atletica odgovarao je na pitanja o ostanku hrvatskog reprezentativca, a osvrnuo se i na eventualno dovođenje Teveza i Vietta. 

"Mandžukić ima ugovor na još dvije godine", izjavio je Cerezo i dodao:

"Sve je još uvijek u zraku, ovih dana ćemo odlučiti ko dolazi. Napravit ćemo dobre transfere ako nam dopuste kupovati i prodavati igrače", dodao je Cerezo podsjetivši se na moguću kaznu FIFA-e zbog navodnog kršenja pravila prilikom dovođenja igrača mlađih od 18 godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico Madrid sezonu u španskoj Primeri okončao je trećoj poziciji, što nije mnogo zadovoljilo prvog čovjeka kluba.

"Iduće sezone nastojat ćemo napraviti bolji rezultat nego ove, no svjesni smo da će to biti teško", napomenuo je Cerezo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti