Iz bizarnog razloga pomjeren početak susreta između Arsenala i Nottinghama

I to je moguće

Iz bizarnog razloga pomjeren početak susreta između Arsenala i Nottinghama

E. Oštraković

Početak utakmice engleskog kupa između Arsenala i Nottinhgama kasnit će petnaest minuta, te će utakmica krenuti u 21 sat.

Iako je utakmica zakazana za 20:45, kao i sve ostale utakmice, pola sata prije početka susreta odlučeno je da se utakmica pomjeri za 21 sat.

Razlog tome je velika gužva u saobraćaju, te zastoj koji se zadesio prema Emiratesu zbog kojeg bi navijači kasnili na utakmicu.

Obzirom da je svima u cilju da što više navijača bude na utakmici, odlučeno je da se početak utakmice pomjeri kako bi svi uspjeli stići na vrijeme.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blokiran
Gazija zapeo negdje izmedju gluhe bukovice i malog mosunja pa cekaju
8 4
SarajevoHZ
Nije to bizaran razlog, nego je to postovanje prema navijacima !!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti