Iz Dinama privatnim avionom došli u Sarajevo, vraćaju se "punih ruku"

Dobili što su htjeli

Iz Dinama privatnim avionom došli u Sarajevo, vraćaju se "punih ruku"

E. Škorić

Jučer je u Sarajevu otvoren osmi međunarodni simpozij o sportu i prvi međunarodni festival dokumentarnog sportskog filma "Simposar 2019".

Sportski novinar Sabahudin Topalbećirević pokretač je priredbe koja već tradicionalno okuplja brojne sportske zvijezde.

Dosta nagrada ove godine otišlo je u Zagreb. Dinamovci su privatnim avionom u četvrtak nakon treninga otputovali u Sarajevo, a tamo su osvojili mnoga priznanja.

Dinamo je dobio nagradu kao najbolji klub u regiji za 2019. godinu, a Nenad Bjelica je pak pokupio nagradu kao najbolji trener, Dani Olmo kao otkriće godine, Amer Gojak kao najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine, a Zdravko Mamić je dobio posebnu nagradu, proglašen je nogometnim menadžerom decenije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

S obzirom na sve što su uradili proteklih sezona, nije ni čudo što se toliko cijeni prvak Hrvatske i nema sumnje da je zaslužio sva ta priznanja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ninoox
Iskreno Dinamo je vec dugo dugo najbolji tim na balkanu, i zasluzuje sve ove nagrade, jer nijedan klub na balkanu Dinamu nije ni do koljena!
3 0
Strucnjak12345
Ovo neko hrvatsko takmičenje ili?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi