Iz Kine stižu nove informacije o Costinom transferu
Foto: EPA

Tianjin demantovao natpise

Iz Kine stižu nove informacije o Costinom transferu

Evropski i svjetski sportski mediji su jučer prenijeli vijest da je Diego Costa praktično dogovorio transfer u kineski klub Tianjin Quanjian, s kojim je potpisao predugovor.

Također su navedene i izjave čelnih ljudi pomenutog kluba koji su, navodno, tvrdili da su ponosni što će Costa zaigrati za Tianjin naredne sezone, te da su u pripremi još dva ili tri spektakularna pojačanja.

Ipak, danas iz Kine stižu nove informacije o Costi i to suprotne onim koje su se jučer proširile svijetom.

"Dragi navijači i mediji, s obzirom na aktuelne glasine da je napadač Chelseaja Diego Costa postao novi igrač Tianjin Quinjiana, klub želi jasno istaći da to nije istina", poručili su iz ovog kineskog kluba putem zvaničnog saopštenja za javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo ne znači da Diego Costa na kraju neće završiti u Kini, što se nagovještava još od januarskog prelaznog roka kada je bio na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi