Iz Lazija poručili Candrevi: Nemoj da lažeš navijače

Ovog ljeta prešao u Inter

Iz Lazija poručili Candrevi: Nemoj da lažeš navijače

Endin Čaušević

Fudbaler Intera, Antonio Candreva, prije nekoliko dana izjavio je da je bio primoran da napusti Lazio.

Italijanski reprezentativac je ovog ljeta napustio rimsku ekipu i svoju karijeru nastavio je u dresu Intera. Ipak, Candreva je prije nekoliko dana za italijanske mediji izjavio da je bio primoran da napusti Inter. Prema njegovim riječima čelnici kluba su ga stavili na transfer listu i poručili mu da može da ide.

Međutim, danas je stigao odgovor iz Rima. Iz Lazija su poručili da Candreva laže, te su otkrili pravu istinu oko njegovog prelaska u Inter.

"On laže, to uopšte nije istina. On je pola godine prije tražio da ga prodamo jer želi da ide. Krivo mu je bilo što nije izabran za kapitena, a svojim postupkom je dokazao da je to bila najbolja moguća odluka. Laziju ne treba kapiten koji izmišlja priče kako bi se opravdao navijačima", poručili su Candrevi s Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi